У Києві та чотирьох областях запроваджуються більш жорсткі обмеження у подачі електроенергії

У Києві, а також Київській, Житомирській, Чернігівській та Черкаській областях 27 жовтня застосовуються жорсткіші обмеження в подачі електроенергії. Про це у Телеграм повідомив заступник голови Офісу Президента Кирило Тимошенко.  

"Це необхідно, щоб подолати наслідки нічної атаки окупантів на нашу інфраструктуру. Відключення можуть тривати довше ніж 4 години, але енергетики роблять все можливе, щоб стабілізувати систему", - йдеться у повідомленні.

Тимошенко нагадав, що вночі 27 жовтня російські терористи знову атакували нашу енергетичну інфраструктуру. Пошкоджено обладнання в центральних областях.

"Щоб не допустити повного знеструмлення центрального регіону, енергетики змушені вводити жорсткіші обмеження. Величина необхідного обмеження електроенергії в Києві, Київській області, Чернігівській, Черкаській та Житомирській областях буде регулюватися залежно від поточної ситуації в енергосистемі", - зазначив Тимошенко.

"Продовжуємо працювати разом з представниками обласних військових адміністрацій, міста Києва, Укренерго, Міненерго та ДТЕК над вирішенням питання", - запевнив він.

Статті

Донбас Країна
04.10.2024
11:01

«Космогонія»: історія Всесвіту й цивілізації від художника з Донеччини Петра Антипа

Картина складається з більше ніж 500 частин та 9 фрагментів. Вона має 10 метрів заввишки й 200 завширшки. Точна її площа – 2086,5 квадратних метрів, і це офіційно зареєстровано у Книзі рекордів України.
Країна
03.10.2024
12:04

Росія окупувала Вугледар: воєнний експерт Владислав Селезньов про наслідки

Втративши контроль над Вугледаром, ми втрачаємо можливість наносити артилерійські удари по залізничній станції у Волновасі – це один з ключових елементів російської залізничної логістики.
Країна
02.10.2024
17:06

"Ця зима встряхне і розставить все по місцях". Як в Україні розвивають відновлювальну генерацію, завдяки і попри

Немає механізмів, які б заохочували людей і організації, щоб ця електроенергія ще й допомагала б мережі. Потрібно думати на державному рівні, як це все інтегровувати в нашу енергетичну систему.
Всі статті