Узяті в Курській області в полон російські військові просять Путіна обміняти їх на захисників Маріуполя

У Курській області ЗСУ продовжують брати в полон російських військових для поповнення обмінного фонду. Один із них звернувся до російського диктатора з проханням обміняти на наших «Азовців». Про це повідомив оглядач групи «ІС» Олександр Коваленко 9 вересня.

«До рук 225 ОШБ попався ось такий «зразковий» «паладін» зі складу «легендарної», «непереможної», «героїчної», і якщо хто не зрозумів значення «****», то це все сарказм - 810 ОБр МП. Судячи з цього «бійця», моря він у житті не бачив, але все ж - морський піхотинець! Але головне не це, а те, що черговий затрофеєний «морпіх» просить Володимира Путіна обміняти його на захисників Маріуполя. І таких звернень до Путіна з кожним днем все більше і більше, а у відповідь - тиша», - повідомив Коваленко.

«Для путіна справа принципу знущатися з захисників Маріуполя, тримаючи їх у полоні і не обмінюючи. Але до нескінченності він не зможе цього робити, оскільки обмінний фонд продовжує збільшуватися і 225 ОШБ вельми активно докладає до цього руку», - додав експерт.

Статті

Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Луганськ
17.09.2024
10:40

Хліб, евакуація, 20 мешканців і зникла безвісти 82-річна Надія Омелянівна: будні вільної Луганщини 

Надія Омелянівна, швидше за все, пішла шукати місце, де можна спіймати мобільний зв’язок, щоб поговорити з сином (телефона у хаті не було, отже, ймовірно, вона взяла його з собою). І підірвалась на вибухівці. А тіло розтягали дикі звірі.
Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Всі статті