"Укрзалізниця" повідомила про затримки у русі поїздів через наслідки обстрілів

Практично всю ніч 27 серпня залізничні енергетики України працювали над усуненням аварійних несправностей та наслідків вчорашніх російських обстрілів енергетичної інфраструктури – і вже відновили рух на всіх ділянках. Про це повідомляє "Укрзалізниця" вранці 27 серпня.

Одночасно відомство зазначає, що вплив наслідків вчорашніх обстрілів на графік руху поїздів ще буде відчуватись протягом дня.

Найбільші затримки наразі мають такі поїзди "Укрзалізниці":

120 Дорогуськ – Дніпро +7:46

64 Львів – Харків +7:44

6 Ясіня – Запоріжжя +5:24

95 Київ – Рахів +5:23

18 Ужгород – Харків +5:06

7 Київ – Чернівці +5:03

Це, відповідно, означає, що низка зворотних рейсів – тобто з відправленням сьогодні протягом дня – вирушить з початкової станції пізніше запланованого щонайменше на годину:

17 Харків – Ужгород

93 Харків – Хелм

120 Дорогуськ – Дніпро

"Точний час відправлення оголошуватиме диктор по вокзалу, тож просимо уважно слухати оголошення, усі наші поїзди прямують з прискоренням", - зазначають в "Укрзалізниці".

"Просимо у пасажирам вибачення за збій у графіку та цілодобово працюємо над тим, щоб зберегти пересадки та убезпечити кожну подорож", - підкреслюють у відомстві.

Вранці 26 серпня "Укрзалізниця" повідомляла про затримки в русі поїздів через знеструмлення.

Статті

Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Луганськ
17.09.2024
10:40

Хліб, евакуація, 20 мешканців і зникла безвісти 82-річна Надія Омелянівна: будні вільної Луганщини 

Надія Омелянівна, швидше за все, пішла шукати місце, де можна спіймати мобільний зв’язок, щоб поговорити з сином (телефона у хаті не було, отже, ймовірно, вона взяла його з собою). І підірвалась на вибухівці. А тіло розтягали дикі звірі.
Всі статті