Українські десантники показали, як майстерно нищать техніку окупантів на Донеччині

Десантники 79 ОДШБр за кілька днів знищили десятки одиниць броньованої техніки противника, - повідомила 16 жовтня Служба зв’язків з громадськістю  бригади.

"Десантники 79 окремої десантно-штурмової бригади Десантно-штурмових військ ЗС України продовжують нищити колони ворожої техніки, яку ворог раз за разом кидає на позиції бригади. Нещодавно противник знову спробував прорвати оборону миколаївських марунових беретів. Для цього ним була застосована значна кількість танків, БМП та МТЛБ з піхотою. Утім, вчасне виявлення ворожих колон та грамотне нанесення вогневого ураження, здійсненого десантниками за допомогою артилерії, протитанкових ракетних комплексів, ударних дронів та скидів боєприпасів з БПЛА, вчергове зірвали спроби окупантів просунутися на даному напрямку", - йдеться у повідомленні.

"На відео добре видно, які сили кинув ворог на позиції 79-ки і що, врешті-решт, з цього вийшло", - додали військові, які наразі воюють на Донеччині.

Статті

Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Луганськ
17.09.2024
10:40

Хліб, евакуація, 20 мешканців і зникла безвісти 82-річна Надія Омелянівна: будні вільної Луганщини 

Надія Омелянівна, швидше за все, пішла шукати місце, де можна спіймати мобільний зв’язок, щоб поговорити з сином (телефона у хаті не було, отже, ймовірно, вона взяла його з собою). І підірвалась на вибухівці. А тіло розтягали дикі звірі.
Всі статті