У дружин окупантів, які загинули в Україні, запитують, як вони живуть з усвідомленням того, що їхній чоловік є вбивцею

Сім'ї російських окупантів, які загинули в Україні, зазнають знущань як у реальному житті, так і в соціальних мережах. Зокрема, це було зазначено в регіональних ЗМІ автономного окуру Ханті-Мансі.

Тож одна вдова окупанта сказала, що після смерті чоловіка деякі друзі відвернулися від неї. "Вони запитують, як я взагалі живу з усвідомленням того, що вбив мій чоловік. Нещодавно вони ходили з моїм сином, і одна з жінок визнала і голосно сказала:" Що це заробило, дурень? І чому все ще є наші хлопці - вони йдуть лише за гроші", - скаржиться вона.

Ті, хто раніше жив у Луганську, звільнилися від її друзів у соціальних мережах: "Під постами про смерть чоловіка були поставлені щасливі вподобайки".

Статті

Країна
06.10.2024
11:32

Опалсезон 2024–2025: це ми не проходили

Більш песимістичний сценарій передбачає, що вдасться відновити лише близько 2 ГВт потужності, а кількість робочих блоків АЕС буде 6-7 і при цьому зима буде холодною. Тоді система опиниться у кризовій ситуації. За найгіршим сценарієм, якщо росія...
Донбас Країна
04.10.2024
11:01

«Космогонія»: історія Всесвіту й цивілізації від художника з Донеччини Петра Антипа

Картина складається з більше ніж 500 частин та 9 фрагментів. Вона має 10 метрів заввишки й 200 завширшки. Точна її площа – 2086,5 квадратних метрів, і це офіційно зареєстровано у Книзі рекордів України.
Країна
03.10.2024
12:04

Росія окупувала Вугледар: воєнний експерт Владислав Селезньов про наслідки

Втративши контроль над Вугледаром, ми втрачаємо можливість наносити артилерійські удари по залізничній станції у Волновасі – це один з ключових елементів російської залізничної логістики.
Всі статті