У Запоріжжі зранку пролунали вибухи, є постраждалі

Вибухи пролунали в Запоріжжі близько 6:00 10 жовтня, станом на 7:00 відомо про двох постраждалих. Про це повідомив начальник Запорізької ОВА Іван Федоров у Телеграм.

"У Запоріжжі зруйновано приватні будинки та є постраждалі. Такі наслідки вранішньої атаки росіян на область. Станом на зараз відомо про 2 постраждалих. Медики надають їм допомогу", - йдеться в повідомленні від 7:02.

Крім того, за словами Федорова, окупанти завдали 459 ударів по 13 населених пунктах Запорізької області впродовж минулої доби. Зокрема, війська РФ здійснили 10 авіаційних ударів по Таврійському, Щербаках, Новоданилівці, Малій Токмачці, Чарівному та Копанях. 273 БПЛА різної модифікації атакували Лобкове, Гуляйполе, Новоандріївку, Новоданилівку, Роботине, Малу Токмачку, Малинівку, Левадне. 5  обстрілів РСЗВ накрили Левадне та Малинівку. 171 артилерійський удар завдано по території Лобкового, Гуляйполя, Оріхова, Новоандріївки, Новоданилівки, Роботиного, Малої Токмачки, Малинівки, Левадного.

"Надійшло 8 повідомлень про руйнування житлових будинків та об'єктів інфраструктури. Мирні жителі не постраждали", - зазначив Федоров щодо наслідків обстрілів минулої доби.

Раніше повідомлялось, що через російські удари поранено співробітників обʼєктів інфраструктури Запоріжжя.

Статті

Донецьк
09.10.2024
21:00

Остання фортеця вуглепрому на Донеччині. Чому люди залишаються працювати попри небезпеку

Шахтоуправління «Покровське» – єдине вугільне підприємство, яке зараз працює у Донецькій області. До війни кількість працівників тут складала близько 10 000 людей, а видобуток вугілля на рік – до 8 мільйонів тон.
Світ
09.10.2024
11:20

«Росії заморожування конфлікту абсолютно не потрібне». Російські ЗМІ про Україну

"Для Росії заморожування конфлікту «тут і зараз», в умовах, коли шальки терезів дедалі виразніше схиляються на нашу користь, не лише абсолютно не потрібне, а й навіть було б згубним у стратегічному плані"
Країна
08.10.2024
23:19

"Вистояли якимось дивом", або підсумки туристичного сезону у Криму

Якщо для туристів порівняно низькі ціни на відпочинок – це однозначний плюс, то місцеві жителі, багато з яких весь рік живуть за рахунок літнього сезону, в жаху від того, що втрачають заробіток.
Всі статті