У Вовчанську на підприємстві заблоковані кілька десятків окупантів, які намагаються прорватися та зазнають втрат

На підприємстві у Вовчанську заблоковані кілька десятків окупантів, які намагаються прорватися та зазнають втрат. Про це повідомив у Телеграмі начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

"Заблоковані декілька десятків окупантів на одному з промислових підприємств у Вовчанську. Росіяни намагаються прорватися, однак постійно зазнають втрат на цьому напрямку", - зазначив Синєгубов.

Ситуацію у Вовчанську загалом він називає "мінливою", у місті тривають вуличні бої.

"Завдання наших військових — завдати максимального ураження по Липецькому і Вовчанському напрямках. При цьому знищити максимальну кількість живої сили, військової техніки та озброєння. Що там цілодобово й відбувається", - додав начальник ОВА.

Як повідомлялося, за інформацією американського Інституту вивчення війни, 15-16 червня російські війська просунулися до частини агрегатного заводу у Вовчанську, про що свідчили геолоковані кадри. 

Статті

Країна
29.06.2024
13:50

Воєнно-туристичний сезон у Криму: як попит обернувся на спад

"Їдуть, бо дешевше, ніж курорти Краснодарського краю. Їдуть, бо їх не чекають на європейських курортах. Та й Туреччина вже не по кишені, бо там оплата у доларах", – зазначив один із туроператорів.
Країна
28.06.2024
12:10

Україна ЄС: із чого почнемо?

За даними Держгеонадр, в Україні знаходиться близько 30% світових запасів руд, що містять титан. Це 40 доступних до розробки родовищ
Світ
27.06.2024
14:25

"Люди в Бєлгороді знають, що коли Росія бомбить Харків, вони також страждають". Огляд західних медіа

Втягнутість у війну об’єднала Бєлгород. Майже 70 відсотків його жителів займаються волонтерством: збирають гроші, приєднуються до територіальної оборони, укомплектовують лікарні...
Всі статті