У ЦНАПах Львова утворилися величезні черги - військовозобовʼязані бажають оновити данні

До львівських Центрів надання адміністративних послуг звертаються сотні військовозобов’язаних, аби оновити свої дані. Подекуди кількість охочих, порівняно з минулими тижнями, зросла вдвічі, а то й втричі, -  повідомляє пресслужба Львівської міськради.

Відтак, зростає кількість очікувань на інші послуги, які надають адміністратори. Тож мешканців просять із розумінням поставитись до ситуації,

"В останні дні спостерігаємо зростання кількості охочих військовозобов’язаних оновити свої дані через ЦНАП. Якщо буквально ще два тижні тому в кожному ЦНАПі Львівської громади ми приймали близько 40 – 50 людей, то сьогодні це вже 100-150 людей кожного дня", - йдеться у повдомленні.

"Мусимо пережити цей період і просимо з розумінням поставитися до цього всіх наших відвідувачів, які змушені чекати на інші послуги", - пояснила директорка департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради Валентина Бартошик.

Зокрема, через великий наплив охочих оновити дані, виникають затримки на такі послуги, як звернення в міську раду, отримання дозвільних документів, реєстрація нерухомості.

Важливо також те, що час оновлення даних може бути різним: іноді достатньо 15 хвилин, а іноді – доводиться чекати навіть до 2-х годин. Це пов’язано з тим, як працює система та державний реєстр, куди вносять дані. Адже через значне навантаження по всій країні, іноді стаються технічні несправності у роботі системи.

Статті

Країна
05.07.2024
12:15

"Муніципальна няня" тепер і для ВПО: особливості програми

Тепер у всіх тих батьків, які переїхали з постраждалих громад і самі виховують дітей, без підтримки рідних і близьких, є можливість отримати гроші від держави на фінансування послуг няні
Країна
04.07.2024
10:23

Земельна реформа, рейдери, війна і не тільки… Про що не мовчать фермери прифронтової Дніпропетровщини

Що насторожує в цій реформі? Під час війни можливість концентрувати в одних руках до 10 тис гектарів землі – погана історія. Уявіть, що аграрій скупить ці 10 тисяч в одній громаді. Це породжує монополію, монополія –  корупцію.
Країна
03.07.2024
13:57

Економіка: зростання всупереч війні

Українська економіка збереже позитивну динаміку цього року всупереч усім викликам повномасштабної війни. Такого обнадійливого висновку дійшли експерти Світового банку (СБ), аналізуючи підсумки перших 5 місяців.
Всі статті