У Тернополі пролунав вибух. В частині міста зникло світло

В Тернополі увечері 22 вересня чули гучний звук, схожий на вибух. В ДСНС повідомили: попередньо загорівся трансформатор, - повідомило місцеве видання 20 хвилин.

"Гучний звук, схожий на вибух, чули жителі Дружби. Читачі повідомляють, що зникло світло", - пише видання, звернувшись за коментарем до ДСНС,

За попередньою інформацією ДСНС, виникла проблема із трансформатором.

"По прибутті встановлено, що вибух стався на трансформаторній підстанції 110 кВт. Відбувається горіння частини трансформатора. Внаслідок даної події без світла вулиці Чорновола та Франка",  — йдеться в повідомленні ДСНС.

На місце виїжджали поліція та рятувальники.

"Поліцейські виїжджали на місце події, оскільки на лінію 102 надійшла інформація про вибух на вул. Лук'яновича. Було задимлення, поліцейські провели огляд місця події і з'ясували, що постраждалих немає, — повідомив  речник поліції Тернопільщини Сергій Крета. — Наразі на місці працюють рятувальники".

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті