У столиці 5-8 вересня пройде KyivBookFest

На території Pochayna Event Hall упродовж 5-8 вересня відбудеться книжковий фестиваль Kyivbookfast. Про це повідомляють організатори заходу.

Книжкова виставка-продаж, вхід на яку безкоштовний, діятиме на площі понад 2000 кв м, де читачі зможуть придбати книжки безпосередньо на розкладках улюблених видавництв, інтернет-магазинів та книжкових мереж.

У рамках роботи книжкового фестивалю заплановано галузевий форум, на якому також відбуватиметься продаж книжок, але акцент робитиметься на зустрічі з авторами, власниками видавництв, лідерами думок, політиками та представниками державних інституцій, дотичних до галузі. Під час цих заходів відбудуться доповіді, презентації, автограф-сесії, лекції та дискусії.

На локації фестивалю розміщуватиметься 5 конференц-залів, які розраховані на проведення подій для 50-300 учасників, літня тераса на 400 та дві open-space локації для презентацій на 400-500 людей.

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті