У Росії вирішили провести так званий "Парад Сім'ї". Кажуть, на нього чекають мільйони 

У Росії 8 липня вирішили провести так званий Парад Сім'ї. Про це йдеться на сайті організатора заходу. 

Організатори запевняють, що це "подія, на яку чекали мільйони родин у Росії і яка ще зовсім недавно була неможливою".

Планується, що парад пройде в Московському парку ВДНГ. "Хода, в якій зійдуться воєдино цілі сім'ї від малого до великого, батьки і діти, онуки, бабусі і дідусі, дядьки, тітки - всі, кому небайдуже майбутнє Росії, яке безумовно за традиційними, міцними, багатопоколінними сім'ями", - пафосно анонсується цей захід.

В оргкомітеті запевняють, що це буде наочний урок світові, який "втомився від нав'язуваних йому нових цінностей, що розлюблюють людину".

Очікується, що подібні заходи буде проведено і в інших містах РФ

 

Статті

Країна
05.07.2024
12:15

"Муніципальна няня" тепер і для ВПО: особливості програми

Тепер у всіх тих батьків, які переїхали з постраждалих громад і самі виховують дітей, без підтримки рідних і близьких, є можливість отримати гроші від держави на фінансування послуг няні
Країна
04.07.2024
10:23

Земельна реформа, рейдери, війна і не тільки… Про що не мовчать фермери прифронтової Дніпропетровщини

Що насторожує в цій реформі? Під час війни можливість концентрувати в одних руках до 10 тис гектарів землі – погана історія. Уявіть, що аграрій скупить ці 10 тисяч в одній громаді. Це породжує монополію, монополія –  корупцію.
Країна
03.07.2024
13:57

Економіка: зростання всупереч війні

Українська економіка збереже позитивну динаміку цього року всупереч усім викликам повномасштабної війни. Такого обнадійливого висновку дійшли експерти Світового банку (СБ), аналізуючи підсумки перших 5 місяців.
Всі статті