У Росії внесли до списку терористів і екстремістів телеведучу Тетяну Лазарєву

У Росії телеведучу Тетяну Лазарєву, яку було визнано в РФ іноземним агентом, внесли до списку терористів і екстремістів. Про це 19 червня пишуть росЗМІ з посиланням на рішення Росфінмоніторингу.

До цього на неї завели справу за статтею про публічну пропаганду тероризму з використанням інтернету. У цій справі Лазаревій загрожує до семи років колонії. Приводом для заведення справи стало інтерв'ю, яке вона дала в серпні 2023 року і в якому вона назвала виправданими атаки українських безпілотників на Москву.

Тетяна Лазарєва прокоментувала порушення кримінальної справи коротко.

"Привіт вам тепер ще й від терористки! Обговорювати це все марно, звертати увагу. Нічого я зробити не можу з цим, дійсно, тепер тебе можна призначити ким завгодно", - звернулася вона до своїх підписників у Telegram.

Раніше 13 червня стало відомо, що МВС Росії оголосило Тетяну Лазарєву в розшук за кримінальною статтею.

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті