У Росії "учаснику СВО", який побив сусідів після уроку мужності в школі, дали 4 роки колонії загального режиму

У РФ колишньому російському поліцейському, який воював в Україні і побив сусідів після уроку мужності у школі, дали 4 роки колонії загального режиму. Про це 28 червня пише ТГК "Острожно Новости".

"У листопаді минулого року ветеран війни в Сирії, колишній співробітник поліції та учасник СВО Дмитро Кірюхін приїхав у відпустку на батьківщину в Аткарськ. Наступного дня його запросили до школи № 6 розповісти дітям про участь у бойових діях. Цього ж вечора Кірюхін безпричинно напав на своїх сусідів у дворі будинку на Радянській вулиці і сильно їх побив. Сусідові діагностували перелом скроневої частини голови, його дружині Ірині Матасовій - множинні гематоми по всьому тілу. Після побиття потерпілий був у шоковому стані, замкнувся в собі і насилу йшов на контакт", - ідеться в повідомленні.

Родичі засудженого також розповідали про його систематичне домашнє насильство. За їхніми словами, Кірюхін часто пив, але був агресивним і в тверезому стані. Він часто бив свою колишню дружину, погрожував їй і доньці пістолетом. Кірюхін піднімав руку і на підлеглих, ображав незнайомих людей у громадських місцях. Водночас у березні 2023-го державний ТГ-канал Mash опублікував відео з Кірюхіним, яке "може викликати неконтрольоване розчулення" (нібито він врятував собаку із зони бойових дій).

Статті

Донбас
30.06.2024
17:00

"Режим поводився щодо цих регіонів як колоніальний..." Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продемонстрували, що цілком можуть обходитися без журналістів. Достатньо отримати з Москви готове інтерв'ю і зробити вигляд, що хтось із російських чиновників чи бізнесменів давав його саме місцевим виданням....
Країна
29.06.2024
13:50

Воєнно-туристичний сезон у Криму: як попит обернувся на спад

"Їдуть, бо дешевше, ніж курорти Краснодарського краю. Їдуть, бо їх не чекають на європейських курортах. Та й Туреччина вже не по кишені, бо там оплата у доларах", – зазначив один із туроператорів.
Країна
28.06.2024
12:10

Україна ЄС: із чого почнемо?

За даними Держгеонадр, в Україні знаходиться близько 30% світових запасів руд, що містять титан. Це 40 доступних до розробки родовищ
Всі статті