У Росії неповнолітній син учасника «СВО» з товаришем за 5 мільйонів спалили вертоліт

Двоє школярів 13 і 14 років спалили вертоліт у російському Ноябрську. Про це пише ТК «База».

У ніч на 11 вересня вони пробралися на територію вертолітного майданчика, облили гелікоптер Мі-8, що стояв там, горючою рідиною і підпалили. Медики доставили паліїв до лікарні.

Від полум'я, що спалахнуло, постраждали й самі палії. Їм сильно обпекло обличчя, довелося викликати швидку. У результаті школярі були затримані і зараз перебувають під охороною в лікарні.

Під час розмови зі співробітниками правоохоронних органів, школярі розповіли, що «замовлення» отримали через Телеграм. За «роботу» їм пообіцяли 5 мільйонів рублів. Крім того, кілька днів тому вони підпалили вишку стільникового зв'язку й отримали за це 30 тисяч рублів.

Батько одного з юних паліїв воює проти України в «СВО»

Статті

Луганськ
17.09.2024
10:40

Хліб, евакуація, 20 мешканців і зникла безвісти 82-річна Надія Омелянівна: будні вільної Луганщини 

Надія Омелянівна, швидше за все, пішла шукати місце, де можна спіймати мобільний зв’язок, щоб поговорити з сином (телефона у хаті не було, отже, ймовірно, вона взяла його з собою). І підірвалась на вибухівці. А тіло розтягали дикі звірі.
Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Всі статті