У Росії не вийде "перечекати" військову допомогу Україні - Кулеба

Росія не зможе "перечекати" військову допомогу Україні, тому її агресія приречена на провал. Про це наголосив голова МЗС України Дмитро Кулеба у соцмережі Х 1 жовтня.

"Росія помиляється, якщо думає, що може «перечекати» військову допомогу Україні. Україна буде тільки сильнішати, а російська агресія провалиться", - написав Кулеба.

Очільник МЗС додав, що Україна не тільки отримує зброю від партнерів, а нарощує власне виробництво.

"Ми не просто веземо зброю в Україну. Ми нарощуємо внутрішнє виробництво та спільне виробництво з партнерами в НАТО та за його межами", - наголосив Кулеба.

Як повідомлялось раніше, Росія не зможе ефективно протидіяти ATACMS.

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті