У російському Пскові атаковано військовий аеродром, виникла сильна пожежа

У російському Пскові ввечері 29 серпня атаковано військовий аеродром "Кресты", виникла сильна пожежа. Про це повідомляє Телеграм-канал "Радио Свобода" з посиланням на свідчення жителів мікрорайону Череха.

За повідомленнями жителів, у районі аеродрому чути сильні вибухи і видно заграву пожежі. Стверджується, що аеродром атакований понад 20 безпілотниками.

Видання SOTA пише, що атака у Пскові, імовірно, йде також по Черехінській військовій базі, місці дислокації 104-го гвардійського десантно-штурмового полку.

У 2022 році цей полк брав участь у військових злочинах у Бучі.

Телеграм-канал YIGAL LEVIN зазначає, що на аеродромі Пскова дислокуються військово-транспортні літаки Іл-76 із 334-го військово-транспортного авіаполку.

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті