У російському Нижньому Тагілі стався вибух у п'ятиповерхівці, обвалилися два під'їзди

У російському Нижньому Тагілі стався вибух у п'ятиповерховому житловому будинку, внаслідок якого обвалилися два під'їзди. Про це повідомляє Телеграм-канал The Moscow Times.

За даними рятувальної служби, причиною вибуху став "хлопок газоповітряної суміші", обійшлося без загоряння. В оперативних службах повідомили, що в одній із квартир вибухнув газовий балон.

Пожежно-рятувальні підрозділи розбирають завали під'їздів, що обвалилися.

"Чути, що під завалами кричать люди. Дуже страшно", - розповіла виданню TagilCity очевидиця того, що сталося. За даними телеграм-каналу Baza, з-під завалів дістали тримісячне немовля і ще одну дитину. Загалом врятовано трьох, ще двоє можуть перебувати під завалами, повідомляє МНС.

Чотирьох людей госпіталізовано, з них троє - діти. Загалом у будинку було зруйновано близько 15 квартир із 80-ти. Під час розбору завалів сталося повторне часткове обвалення.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті