У російському Бєлгороді було ліквідовано зрадника, колишнього заступника начальника окупаційної адміністрації Харківщини

У російському Бєлгороді внаслідок спецоперації було ліквідовано колишнього харківського міліціонера-зрадника, колишнього заступника начальника окупаційної адміністрації Харківщини Олександра Слісаренка. Про це повідомляє "Думка" з посиланням на джерела в силових органах.

Олександр Слісаренко, який до цього працював у міліції, з 2014 року був активним прихильником проросійських мітингів і так званого "антимайдану". У 2021 і 2022 роках він брав участь у збройній агресії проти України на боці збройних формувань Росії, зокрема, у спецпідрозділі так званої "ЛНР" під назвою "Рись".

З літа 2022 року окупанти призначили зрадника заступником керівника окупаційної адміністрації Харківської області. За даними правоохоронців, Слісаренко особисто причетний до російських військових злочинів на окупованих територіях Харківської області.

Восени 2022 року Слісаренку заочно оголосили підозру в державній зраді, оскільки він встиг втекти в Росію і перебував на території Бєлгорода.

16 листопада 2023 року в Бєлгороді автомобіль Слісаренка вибухнув. Унаслідок отриманих травм підозрюваний у державній зраді Слісаренко помер. 

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті