У РНБО заявили, що кількість української зброї, якою можна бити по тилу окупантів, зростає щомісяця

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов заявив, що Україна кожного місяця виробляє все більше зброї для ураження військових об’єктів і критичної інфраструктури у глибинці росії. Про це він розповів в коментарі "Українському радіо".

"Що стосується безпосередньо наших засобів ураження, то я точно можу сказати, що на сьогодні той кілометраж, ті засоби ураження обов’язково приведуть нас до перемоги", - наголосив Данілов, під кілометражем маючи на увазі Санкт-Петербург, Москву та інші території росії.

За його словами, російські населені пункти вже є під "оком" саме вітчизняної зброї, яка виробляється на українських підприємствах, що розташовані "глибоко і далеко".

"Можу сказати - кількість цих засобів ураження, які є вкрай важливими, із кожним місяцем збільшується", - запевнив секретар РНБО.

Він наголосив, що йдеться про українські розробки та комплектуючі.

"Але зауважу, що з партнерами, країнами, з якими ми співпрацюємо, вже є налагоджені системи, коли це спільне виробництво, коли не тільки на території нашої країни виробляється та чи інша зброя. В нас вже є приклади, які є абсолютно перфектними з точки зору результату, яких ми досягаємо спільно з нашими партнерами", - додав Данілов.

Нагадаємо, напередодні президент Володимир Зеленський повідомив про прибуття в Україну ще двох систем протиповітряної оборони. 

Як повідомлялося, у Мережі опублікували відео удару беспілотників по НПЗ у Волгограді. 

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті