У РФ кличуть першокурсників на квест про "вченого-іноагента", який заражає росіян за допомогою біологічної зброї

Першокурсників Воронезького державного медичного університету (ВДМУ) імені Бурденка запросили взяти участь у квесті про вченого-"іноагента", який використовує проти росії біологічну зброю. Як повідомляє "Медуза", увагу на це звернуло студентське співтовариство "150к на рік за". 

Анонс квесту був опублікований у ВК на сторінці ради учнів ВДМУ. Пізніше анонс видалили, пише "7x7".

В анонсі квесту, запланованого на 28 серпня, його сюжет описали так: "Головний герой квесту - учений-іноагент, який таємно приїхав до Росії за наказом своєї країни N. Йому доручили створити небезпечну біологічну зброю і заразити нею населення Росії. На превеликий жаль, безумцю вдалося це зробити. Злий учений-іноземець покалічив людей і зовсім не збирається зупинятися". 

Колишній студент СДМУ Сергій Баженов заявив "7х7", що такі заходи "з імовірністю 99%" відбуваються за погодженням із керівництвом університету.

Як повідомлялося, російська влада зобов'язала радіостанції перед оголошенням пісні у виконанні іноагента вказувати, що цей виконавець є іноагентом, причому після перерви на рекламу це необхідно повторювати.

Статті

Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Луганськ
17.09.2024
10:40

Хліб, евакуація, 20 мешканців і зникла безвісти 82-річна Надія Омелянівна: будні вільної Луганщини 

Надія Омелянівна, швидше за все, пішла шукати місце, де можна спіймати мобільний зв’язок, щоб поговорити з сином (телефона у хаті не було, отже, ймовірно, вона взяла його з собою). І підірвалась на вибухівці. А тіло розтягали дикі звірі.
Всі статті