У Петербурзі РФ затримано бійця «СВО» і православного блогера, підозрюваного в насильстві над 11-річною дівчинкою

У Росії оперативники карного розшуку затримали 31-річного православного блогера з Петербурга Клауда Роммеля. Йому закидають сексуальне насильство над дитиною. Взимку, коли ця історія спливла, чоловік поїхав на війну в Україну. І ось тепер, коли він повернувся з пораненням, його помістили в ізолятор тимчасового тримання 1 жовтня, - пише «Фонтанка».

«У рапорті зазначено, що у 31-річного затриманого було виявлено тілесні ушкодження у вигляді осколкового поранення лівої стопи і правого боку, отримані під час виконання бойового завдання. Дрон скинув на бійця вибуховий пристрій рано вранці 8 серпня», - пише видання.

Воно також повідомляє, що минулої зими чоловіка застукали в ліжку з 10-річною. Він не став заперечувати, що чіпав дитину, але наполягав на тому, що це був лише масаж. За даними «Фонтанки», у СК інша думка. Фігуранту закидають зґвалтування малолітньої і насильницькі дії сексуального характеру.

Статті

Країна
01.10.2024
15:58

Є-відновлення на Донеччині. Як державна програма працює на практиці

Не треба боятись продавати нерухомість за програмою єВідновлення. Якщо співпрацювати з фаховими ріелторами, нотаріусами та юристами все пройде дуже добре для обох сторін.
Світ
30.09.2024
16:00

“Білий дім зважив на побоювання американської розвідки”. Західні медіа про Україну

Неприязнь Трампа контрастувала з обіцянками підтримки, які Зеленський отримав від президента Байдена і віце-президентки Камали Гарріс.
Донбас
29.09.2024
20:12

«Ми вчимося видобувати вугілля з нуля». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу лякали обивателів смартфонами відомих фірм і пропагандою «європейських цінностей», яка чатує на них у сервісах VPN. Донецькі та луганські чиновники прогнозували небувалий розквіт вугільної промисловості, яку...
Всі статті