У Німеччині вбито двох українців, підозрюваний росіянин - ЗМІ

У Мурнау на півдні Німеччини невідомий завдав смертельні ножові поранення двом українцям. Незабаром підозрюваного затримали, за даними поліції, це росіянин. Про це повідомляє Главком з посиланням на  BR24.

Зазначається, що в суботу, 27 квітня, перед торговим центром у Мурнау-ам-Штаффельзеє загинули двоє чоловіків з України. Вони отримали смертельні ножові поранення.

Від отриманих травм 36-річний чоловік помер на місці. 23-річного хлопця з важкими травмами доставили в лікарню, де він також помер.

фото: BR24

За словами речника поліції, зловмисник спочатку втік. Під час негайного розшуку 57-річного підозрюваного затримали у його квартирі неподалік від місця злочину.

За даними поліції, підозрюваний у скоєнні злочину є громадянином РФї.

Чому стався напад поки невідомо. Прокуратура розслідує подвійне вбивство.

Нагадаємо, у лютому, 17-річного українського баскетболіста Володимира Єрмакова, який виступав за молодіжну збірну, було вбито в Німеччині. Зазначається, що у Дюссельдорфі на українця Володимира Єрмакова та його друга Артема Козаченка напали невідомі з ножами. 

18-річний український баскетболіст Артем Казаченко, який постраждав унаслідок збройного нападу в Дюссельдорфі, помер у лікарні 20 лютого.

Статті

Світ
13.05.2024
12:08

Відставки Шойгу та Патрушева: що це означає для росії та України

Тобто зараз ми бачимо ослаблення блоку силовиків взагалі, а не тільки МО Росії. Війна зробила їх надто впливовими, а отже, небезпечними. Сюди ж вписується і відставка Патрушева з посади секретаря Радбезу – це вже удар по спецслужбістському блоку,...
Донбас
12.05.2024
20:47

«Наша молодь здебільшого не має орієнтирів і позбавлена духовного імунітету». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу активно висвітлювали численні урочистості та свята, які щедро випали на першу декаду травня. Місцеві пропагандисти щосили намагалися переконати своїх читачів і глядачів, що анексовані Донецька і Луганська...
Світ
11.05.2024
10:03

"Майбутнє українського Донбасу видається все більш похмурим". Західні медіа про Україну

...Китайці, ймовірно, вирішили, що погрози Байдена були блефом. У березні 2023 року Сі відвідав Кремль, зухвало демонструючи солідарність з Путіним. Це виявилося переломним моментом у війні Москви, фактично перетворивши конфлікт на опосередковану...
Всі статті