У Москві поліція затримала зрадника України пропагандиста Олександра Семченка, який колись очолював тепломережу в Донецьку

У Москві поліція затримала українського зрадника, "політолога" і колишнього податківця, який також на початку 2000-х час керував комунальним підприємством "Донецька тепломережа" Олександра Семченка. Про це стало відомо з повідомлень у його Телеграм-каналі та інших блогерів.

На відео Семченко скаржиться, що поліцейські на нього наставляли автомат і "пакують" в авто. Справа закінчується його криками: "Не стріляй, не стріляй".

Ситуація стала зрозумілою після публікації соратника Семченка із забороненої в Україні партії "Держава" Дмитра Васильця, який також мешкає в Москві. Він пише, що Семченко вирішив пограти в "законність і справедливість" у Росії і сам викликав наряд поліції, який і затримав його.

"Наш соратник Олександр Семченко в Москві на прохання підписника вирішив на власні очі переконатися, як місцева поліція не реагує на скарги підприємця, з якого вимагають гроші. Олександр особисто вирішив викликати поліцію і заявити про злочин публічно, якщо не публічно реакції немає, допомагаючи людині. Співробітники, які приїхали, замість того, щоб почати розслідування, затримали Олександра, своїми діями покриваючи здирників. Зараз розбираємося із ситуацією, але це явне свавілля", - пише Василець.

Статті

Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Луганськ
17.09.2024
10:40

Хліб, евакуація, 20 мешканців і зникла безвісти 82-річна Надія Омелянівна: будні вільної Луганщини 

Надія Омелянівна, швидше за все, пішла шукати місце, де можна спіймати мобільний зв’язок, щоб поговорити з сином (телефона у хаті не було, отже, ймовірно, вона взяла його з собою). І підірвалась на вибухівці. А тіло розтягали дикі звірі.
Всі статті