У Москві невідомі спалили будівлю залізничного поста

Невідомі підпалили залізничний пост у Москві - вони закинули в будівлю пляшки із запальною сумішшю. Про це повідомляє Телеграм-канал Baza.

За інформацією видання, пост секціонування електромережі, що розташований на перегоні «Хімки-Сходня» Жовтневої залізниці і складається з двох приміщень, загорівся в ніч на 23 серпня. За попередніми даними, невідомі викрутили вентиляційні решітки і через отвори закинули всередину пляшки із запальною сумішшю. 

«На місці працювало кілька пожежних розрахунків, проте пост вигорів повністю. Згорілий пост використовувався для перерозподілу електроенергії між сусідніми ділянками залежно від поточного навантаження», - йдеться в повідомленні. 

Співробітники поліції виявили на місці події пляшку із запальною сумішшю.  

Як повідомлялося, ЗСУ знову атакували нафтобазу в Пролетарську Ростовської області.

Статті

Країна
12.09.2024
16:21

Україна нарощує виробництво дронів: проблеми та виклики

73% опитаних виробників сектору ОПК не бачать жодних кроків від держави щодо покращення умов ведення оборонного бізнесу в Україні.
Світ
11.09.2024
19:13

Про далекобійні ракети, сучасні винищувачі, дипломатію і трибунал над Путіним і Лавровим. Огляд західних медіа

Західні союзники спочатку опираються закликам надати більш сучасне обладнання, тільки щоб погодитися на багато місяців пізніше. Такий перервний потік давав українським військовим менше часу на інтеграцію складного і потужного озброєння, залишивши...
Світ
11.09.2024
10:17

«Не потрібно радикально й однозначно заявляти про неможливість переговорів». Російські ЗМІ про Україну

Концентрація п'ятнадцятитисячного угруповання українських військ як головну мету розглядає зовсім не Білорусь, а, швидше за все, Росію. І насамперед територію Брянської області, в якій Київ може спробувати розіграти «курський сценарій».
Всі статті