У Міноборони затвердили нові зразки беретних знаків для окремих родів військ

Міноборони затверджено нові зразки беретних знаків для Медичних Сил, Сил Підтримки та Сил Логістики. Про це повідомляє телеграм-канал міністерства 3 вересня.

"Круглий лавровий вінок, у центрі якого вертикально розташований меч, обвитий змією — відтепер так виглядає оновлений беретний знак для воїнів Медичних сил", - зазначають у МО України.

Міноборони затвердили для Сил підтримки ЗСУ беретний знак, який змодельовано у вигляді прорізного ромба із зубчатими краями, на який накладено схрещені мечі вістрями догори та чотири руки у латних рукавицях, з'єднані між собою у замок.

Також у Міноборони показали, що оновлений беретний знак "Сили логістики" має вигляд стилізованого контуру фортеці з чотирма бастіонами. На нього  накладено схрещені мечі руків'ями донизу з лезами, що переходять у пшеничні колоси, та жезл Меркурія, розташований по вертикалі.

Як повідомлялось раніше, у Верховній Раді хочуть відмовитися від використання шрифту "Іжиця".

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті