У Києві відкрився незалежний Театр на Троєщині: в перший день глядачі побачили "Еклери на мільйон"

У Києві 16 вересня відкрився незалежний Театр на Троєщині: у перший день  зіграли дві вистави, - повідомляє кореспондент "ОстроВа".

Театр на Троєщині - це новий сценічний майданчик, мистецький простір Центру мистецтв «Новий український театр», який більш відомий як Театр на Михайлівський. Засновник і керівник - Віталій Кіно з оптимізмом і вірою в ЗСУ привітав перших глядачів.

"Відкривати театр під час війни для мене означає тільки одне - дуже вірити в Перемогу, що ми будемо жити, працюватиме. Дуже хочемо, щоб цей простір став улюблениим місцем, в першу чергу, для мешканців цього району. Тут чудові люди!", - сказав Віталій Кіно.

 За його словами, колектив театру активно готувався до відкриття - ремонтували приміщення, облаштовувала простір, команда кожен день докладала максимум зусиль, щоб гідно зустріти перших глядачів. Приміщення має музичну вітальню з фортепіано та камерну сцену, схожу на ту, що у Театрі на Михайлівській. 

Спочатку тут будуть вистави Театру на Михайлівській та дитячого «Сонечка». 

Так, 16-го вересня Театр на Троєщині показав для дітей виставу «Карлсон шукає друга», а ввечері для  дорослих -  «Еклери на мільйон» за п’єсою сучасної української драматургині Марини Смілянець. 

Це дуже популярна вистава театру, на яку треба купувати квитки заздалегідь. В цей вечір глядачі довго аплодували акторам, сподіваючись прийти ще раз у Театр на Троєщині.

Адреса театру: вул. Градинська, 5.

Керівник театру Віталій Кіно і драматургиня Марина Смілянець

 

Статті

Країна
05.07.2024
12:15

"Муніципальна няня" тепер і для ВПО: особливості програми

Тепер у всіх тих батьків, які переїхали з постраждалих громад і самі виховують дітей, без підтримки рідних і близьких, є можливість отримати гроші від держави на фінансування послуг няні
Країна
04.07.2024
10:23

Земельна реформа, рейдери, війна і не тільки… Про що не мовчать фермери прифронтової Дніпропетровщини

Що насторожує в цій реформі? Під час війни можливість концентрувати в одних руках до 10 тис гектарів землі – погана історія. Уявіть, що аграрій скупить ці 10 тисяч в одній громаді. Це породжує монополію, монополія –  корупцію.
Країна
03.07.2024
13:57

Економіка: зростання всупереч війні

Українська економіка збереже позитивну динаміку цього року всупереч усім викликам повномасштабної війни. Такого обнадійливого висновку дійшли експерти Світового банку (СБ), аналізуючи підсумки перших 5 місяців.
Всі статті