У Києві на станції "Золоті ворота" пасажир потрапив під потяг: дві станції та пересадочний вузол зачинені на вхід

У Києві на станції "Золоті ворота" вдень 28 червня пасажир потрапив під потяг: дві станції та пересадочний вузол зачинені на вхід. Про це у Телеграм повідомляє Київська міська державна адміністрація.

"На станції "Золоті ворота" пасажир потрапив під потяг. На місце події викликано медиків і правоохоронців", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на "зеленій" лінії метро станції "Золоті ворота", "Палац спорту" та пересадочний вузол "Золоті ворота" – "Театральна" зачинені на вхід для пасажирів.

"Рух поїздів на лінії організовано від станції "Червоний хутір" до "Кловської" та від "Сирця" до "Лук'янівської". Про зміни та відновлення руху повідомимо додатково", - вказується у повідомленні.

Як повідомлялося, у Києві чотири станції метро 27 червня зачинялися на вхід: пасажир потрапив під потяг.

Статті

Країна
30.06.2024
23:00

“Ніхто не бере на себе відповідальність давати роз’яснення”, або дещо про покарання за колабораціонізм

Офіс генерального прокурора нараховує 8269 кримінальних проваджень по відносно новій статті 111-1 “Колабораційна діяльність” Кримінального кодексу. В Єдиному державному реєстрі судових рішень є вже 1694 вироки
Донбас
30.06.2024
17:00

"Режим поводився щодо цих регіонів як колоніальний..." Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продемонстрували, що цілком можуть обходитися без журналістів. Достатньо отримати з Москви готове інтерв'ю і зробити вигляд, що хтось із російських чиновників чи бізнесменів давав його саме місцевим виданням....
Країна
29.06.2024
13:50

Воєнно-туристичний сезон у Криму: як попит обернувся на спад

"Їдуть, бо дешевше, ніж курорти Краснодарського краю. Їдуть, бо їх не чекають на європейських курортах. Та й Туреччина вже не по кишені, бо там оплата у доларах", – зазначив один із туроператорів.
Всі статті