Китай знову підняв тему переговорів між РФ та Україною під час візиту їхнього дипломата до Москви

Міністерство закордонних справ Китаю заявило, що переговори є єдиним шляхом до припинення бойових дій в Україні. Таку заяву відомство зробило після зустрічі у Москві спецпредставника з питань Євразії Лі Хуея із заступником міністра закордонних справ Росії Міхаілом Галузіним та іншими російськими дипломатами, передає The Guardian, - пише suspilne.media.

У МЗС зазначили, що Китай готовий "продовжувати свої зусилля зі сприяння мирним переговорам, посередництва і досягнення консенсусу між Росією, Україною та іншими відповідними сторонами, а також сприяти остаточному політичному врегулюванню кризи в Україні".

2 березня спецпредставник Китаю у справах Євразії Лі Хуей відвідав Москву. Він обговорив війну в Україні з заступником міністра закордонних справ Росії Михайлом Галузіним.

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті