У Кривому Розі ворог вдарив по об'єкту цивільної інфраструктури: 8 постраждалих

У Кривому Розі ворог вдарив по об´єкту цивільної інфраструктури, постраждало 8 осіб. Про це повідомив у Телеграмі начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

«Коли Кривий Ріг у жалобі, ворог знову атакує. І вкотре цілить по цивільних. На зараз відомо про 3 постраждалих», - йдеться у повідомленні.

За словами Лисака, у місті пошкоджені інфраструктура та авто, сталося займання.

Пізніше він написав, що відомо вже про 8 постраждалих у Кривому Розі.

Серед потерпілих також 64-річний та 29-річний чоловіки. Вони госпіталізовані у стані середньої тяжкості. А ще 18-річний хлопець, який лікуватиметься амбулаторно. 

У місті понівечений гаражний кооператив, 12 авто. Вибиті вікна у готелі. 

Як повідомив у Телеграмі голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул, ворог вдарив по об´єкту цивільної інфраструктури, «швидкі» забрали чотирьох людей.

 

 

Статті

Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Країна
12.09.2024
16:21

Україна нарощує виробництво дронів: проблеми та виклики

73% опитаних виробників сектору ОПК не бачать жодних кроків від держави щодо покращення умов ведення оборонного бізнесу в Україні.
Світ
11.09.2024
19:13

Про далекобійні ракети, сучасні винищувачі, дипломатію і трибунал над Путіним і Лавровим. Огляд західних медіа

Західні союзники спочатку опираються закликам надати більш сучасне обладнання, тільки щоб погодитися на багато місяців пізніше. Такий перервний потік давав українським військовим менше часу на інтеграцію складного і потужного озброєння, залишивши...
Всі статті