У Кремлі спростували чутки про готовність України до припинення вогню в обмін на гарантії безпеки 

У Кремлі спростували чутки про готовність України до припинення вогню в обмін на гарантії безпеки. Про це заявив спікер Путіна Дмитро Пєсков. 

Російська влада, за його словами, не отримувала таких сигналів. «Зараз багато міркувань у ЗМІ. Як і раніше, якихось дій щодо цього не робилося», - сказав Пєсков.

Офіційний Київ про такий варіант розвитку військових дій теж не повідомляв. 

Як повідомлялося раніше, італійська газета Corriere della Sera повідомила, що Володимир Зеленський нібито готовий до припинення вогню вздовж нинішньої лінії фронту без визнання втрати територій і гарантії безпеки.

 

Статті

Світ
10.10.2024
16:00

“Путін буде робити ставку на те, що зможе нав’язати мир на своїх умовах”. Огляд західних медіа

"Російські війська здобували територію в серпні та вересні темпами, небаченими з 2022 року, заявив Пасі Паройнен, аналітик Black Bird Group..."
Донецьк
09.10.2024
21:00

Остання фортеця вуглепрому на Донеччині. Чому люди залишаються працювати попри небезпеку

Шахтоуправління «Покровське» – єдине вугільне підприємство, яке зараз працює у Донецькій області. До війни кількість працівників тут складала близько 10 000 людей, а видобуток вугілля на рік – до 8 мільйонів тон.
Світ
09.10.2024
11:20

«Росії заморожування конфлікту абсолютно не потрібне». Російські ЗМІ про Україну

"Для Росії заморожування конфлікту «тут і зараз», в умовах, коли шальки терезів дедалі виразніше схиляються на нашу користь, не лише абсолютно не потрібне, а й навіть було б згубним у стратегічному плані"
Всі статті