У Краматорську унаслідок ворожого обстрілу без газу залишилися понад 300 абонентів

У Донецькій області внаслідок ворожого ракетного обстрілу Краматорська без газу опинилось 310 абонентів. Про це у Телеграмі повідомила Краматорська міська рада, - передає Укрінформ.

«Внаслідок обстрілу Краматорська без газу опинилось 310 абонентів… У Донецькоблгазі повідомляють, що аварійною бригадою виявлено чисельні пошкодження на газопроводі протяжністю 30 метрів. Також зафіксовано гільйотинний розрив газопроводу», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що без газопостачання залишилось 178 квартир та 132 приватних будинки.

Відновлення газопостачання можливе за умов безпекової ситуації, підкреслили у міській раді.

Як повідомлялося, на Донеччині 17 серпня росіяни обстріляли Краматорськ, у місті пролунали п'ять вибухів. Одна з ракет РСЗВ «Смерч» влучила у двоповерхівку, інші - у промзону. Уламками пошкоджено газопровід. З під завалів рятувальники дістали постраждалого в тяжкому стані.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті