У Кам'янському районі Ростовської області продовжує горіти склад із паливом

Склад із паливом продовжує горіти в Кам'янському районі Ростовської області після «прильоту» 28 серпня. Відповідні відео розмістили пропагандистські росЗМІ та місцеві Телеграм-канали 30 серпня. «Ситуація в Кам'янському районі стала схожа на Пролетарську (де паливо не могли загасити понад 8 діб. - ОстроВ)». Збиток щонайменше на кілька мільярдів рублів», - пишуть місцеві Телеграм-канали. 

Раніше повідомлялося, що в Кам'янському районі Ростовської області через палаючу нафтобазу ввели режим підвищеної готовності.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті