У Харкові відомо про 15 поранених внаслідок обстрілу, серед них - медики та шестирічна дитина

У Харкові вже 15 постраждалих внаслідок обстрілу удень 1 вересня. Про це повідомили  у Телеграм очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов та мер міста Ігор Терехов.. 

"Серед поранених - двоє медиків, лікар - у важкому стані, також   шестирічна дитина із гострою реакцією на стрес", - повідомив Синєгубов. 

За його словами, серед пошкодженої інфраструктури внаслідок ворожих прильотів - торговельний центр, обʼєкт спортивної інфраструктури, житлові будинки. 

За словами мера Харкова Ігора Терехова, один з ударів прийшовся по району приватної забудови, горять кілька обійсть, супермаркет.

"Девʼятеро поранених у Салтівському районі, та шестеро у Немишлянському. Загалом на дану хвилину 15", - повідомив Терехов.

Як повідомлялося, окупанти вдень 1 вересня завдали близько 10 ударів по Харкову. 

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті