У Харкові троє загиблих, щонайменше 15 поранених: пряме влучання в багатоповерхівку, під завалами перебувають люди

Щонайменше двоє людей загинуло й 15 дістали поранень внаслідок удару КАБами по Харкову 24 вересня. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов у Телеграм.

"Кількість загиблих збільшилася до трьох людей. Розбір завалів триває. Щонайменше 15 отримали поранення", - написав Синєгубов.

Він зазначив, що люди знаходяться під завалами. У одну з багатоповерхівок - пряме влучання.

За словами Синєгубова, прильоти двох КАБів зафіксували в Салтівському районі Харкова. Інформацію щодо руйнувань перевіряють служби. Є прильоти й по інших житлових багатоповерхівках. 

Раніше повідомлялось, що росіяни б'ють КАБами по найнаселеніших районах Харкова, пролунало кілька вибухів, є влучання в Київському та Салтівському районах.

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті