У Харківській ОВА повідомили, що окупанти перебували за 4 кілометри від Куп'янська, але ЗСУ відбили атаки

Російські війська вже перебували на відстані чотири кілометри від Куп’янська, ЗСУ змішені постійно відбивати атаки ворога. Про це заявив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов в ефірі телемарафону 17 жовтня.

За його словами, ситуація на Куп’янському напрямку змінюється постійно. Там також небезпечна динаміка військових дій у для цивільного населення.

"Ворог вже наближався - скажімо так, найближче до межі міста Куп’янська - на чотири кілометри. Звичайно, Збройні сили його постійно знищують, однак та динаміка, яка є, несе небезпеку для цивільного населення і цього населеного пункту", - розповів Синєгубов.

Він зауважив, що у місті всі сприяють Збройним силам ефективно вести оборону. Також у місті було введено евакуацію цивільного населення.

Нагадаємо, у Нацгвардії повідомили, що окупанти пішли на штурм на Харківському напрямку, але зазнали значних втрат. 

 

Статті

Країна
17.10.2024
10:00

Агросектор України: мінна загроза

Ще у 2014 р. Уакраїна увійшла до п'ятірки країн з найбільшою замінованою територією. Сусіди за рейтингом: Сирія, Афганістан, Ємен та М'янма. Після повномасштабного рашистського вторгнення у 2022 р. ми очолюємо цей сумний список.
Світ
16.10.2024
07:41

«Наші війська вже підійшли до Миргорода». Російські ЗМІ про Україну

Ніхто не гарантує, що всі країни єдиним фронтом стануть на захист члена НАТО... Для самого альянсу немає жодної причини включати в себе Україну. Він і так користується нею як своїм плацдармом, не несучи при цьому жодної відповідальності.
Країна
15.10.2024
10:54

Друга річниця "повернення Донбасу додому": фестиваль міфів

Сама ідея апелювати до історії, говорячи про належність території до державних утворень, межі яких постійно змінювалися, – у сучасному світі виглядає дивно.
Всі статті