У Харківській області росіяни з мінометів обстріляли Вовчанськ та скинули на місто керовану авіабомбу

У Харківській області вночі у неділю, 21 січня, армія РФ з мінометів обстріляла Вовчанськ, а зранку скинула на місто керовану авіабомбу. Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

За його словами, артилерійських та мінометних ударів зазнали близько 15 населених пунктів, зокрема Уди Богодухівського району, Охрімівка, Землянки Чугуївського району, Хатнє, Дворічна, Масютівка, Синьківка, Петропавлівка, Берестове Куп'янського району.21 січня близько 02:00 ворог обстріляв село Тищенівка Куп'янського району. Пошкоджено газопровід, приватний будинок. Постраждалих немає.

Близько 03:30 загарбники з мінометів обстріляли Вовчанськ Чугуївського району, а о 04:15 вдарили по місту КАБом. Пошкоджені приватні будинки. Інформація про постраждалих не надходила, повідомив очільник ОВА.

Збройні сили України відбили 21 атаку росіян біля Синьківки, Петропавлівки Куп'янського району.

За словами Синєгубова, протягом доби на Харківщині зведені групи вибухотехніків провели розмінування 3,9 га території, знищили 191 вибухонебезпечний предмет. Розмінування триває.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті