У ГУР назвали кількість російських окупантів в Україні

Росіяни зосередили на території України понад 400 тисяч солдатів, яких достатньо лише для операцій на окремих ділянках фронту. Про це повідомив представник Головного управління розвідки Андрій Юсов в ефірі телеканалу Київ 23 жовтня.

"Сил в них достатньо для окремих операцій на окремих ділянках фронту. Угруповання окупантів в Україні на тимчасово окупованих територіях це понад 400 тисяч російських військовослужбовців. Це чимала кількість особового складу", - зазначив Юсов.

Також він додав, що попри те, що російська армія використовує застарілу розконсервовану техніку, вона все ж залишається небезпечною.

"Про повторення сценарію, який був у лютому 2022 року, не йдеться. Але на окремих ділянках - так, ворог і далі намагатиметься проводити окремі наступальні операції", - підсумував Юсов.

Раніше ГУР повідомляв, що ця зима буде такою ж важкою, буде багато викликів.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті