У Донецьку під масованим обстрілом Київський район. Зупинено рух тролейбусів

В окупованому Донецьку сьогодні вдень під масований обстріл потрапив Київський район міста, через що було зупинено рух тролейбусів. Про це повідомив так званий "мер" Олексій Кулемзін 8 серпня.

"Під масованим обстрілом Київський район. У багатоквартирних будинках по вул. Щорса пошкоджено скління. Подробиці уточнюються", - написав колаборант.

"Тимчасово призупинено рух тролейбусних маршрутів №10, 14, 17 на ділянці "пр. Б. Хмельницького - пр. Панфілова" через небезпеку обстрілів", - додав він.

Пізніше стало відомо, що внаслідок обстрілу Київського району зруйновано скління в будівлі школи № 48. У приватних будинках на вул. Крупської пошкоджено покрівлю, пошкоджено скління в багатоквартирних будинках на вул. Р. Люксембург і в пров. Коломенському.

У місцевих пабліках повідомляють, що через обстріл на вул. Щорса, 94а, загинув чоловік.

Як повідомлялося, у Донецьку машина компанії "Громада", яка займається вивезенням сміття в місті, потрапила під обстріл, через який було поранено трьох працівників.

Статті

Донбас
27.10.2024
17:39

«На Запоріжжі бували випадки, що в одному селі води не попросиш у бабусі, а в іншому - дідусь наводить на нас артилерію». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня інформаційні канали окупованого Донбасу вдавали з себе дорослих журналістів і намагалися детально розповідати про саміт БРІКС у Казані та аналізувати його підсумки. Виходило не дуже, тому що, якраз, про підсумки навіть російські...
Країна
26.10.2024
09:00

Мобілізація: економічне бронювання чи нові посилення?

Ще на початку серпня народні депутати говорили, що темпи мобілізації задовольняють найвище військове керівництво України. Але за два місяці ситуація різко змінилася.
Країна
25.10.2024
10:49

Медреформа в дії. Досвід Запоріжжя

Величезна кількість лікарів, медичних співробітників виїхали з тимчасово окупованих територій і розселилися в Запоріжжі. Величезна користь діяльності релоковних медцентрів...
Всі статті