У Донецькій ОВА розповіли про стан енергосистем в області

Станом на 15 січня потужностей електрогенерації вистачає, щоб покрити потреби споживачів у Донецькій області завдяки енергетикам, які щодня виїжджають на ремонт, незважаючи на постійні обстріли та низьку температуру. Про це повідомив у Телеграм очільник Донецької ОВА Вадим Філашкін. 

Всього за минулий тиждень фахівці ДТЕК Донецькі електромережі повернули електрику до 46 населених пунктів та 46879 сімей.

"Енергетики докладають неймовірних зусиль, щоб підтримувати енергосистеми в належному стані, однак ситуація в області залишається складною.

Зокрема, сьогодні зранку росіяни знову, як і щодня протягом останніх кількох тижнів, завдали удару по Курахівський ТЕС. Такі обстріли безперечно ускладнюють умови і для жителів області, і для фахівців, які мають ремонтувати обладнання. Зараз у нас 77 населених пунктів залишаються без електрики — і над цією проблемою енергетики теж працюють.

Прошу всіх: будьте відповідальними та ощадливими у використанні електрики, особливо в години пікового навантаження", - зазначив очільник ОВА. 

Нагадаємо, раніше у Донецькій ОВА повідомили про погіршення погодних умов на території області. 

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті