У Донецькій області двоє загиблих і десять поранених за добу через російські обстріли

Дві людини загинули та десять поранені в Донецькій області внаслідок російських обстрілів за минулу добу. Про це 25 липня в Телеграмі повідомив голова обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

Загибель 10-річної дитини та дорослого зафіксована у Костянтинівці, ще семеро людей в місті були поранені, у тому числі четверо дітей – дівчатка 5-ти, 11-ти і 12-ти років і 12-річний хлопчик. Крім того, постраждали через обстріли двоє мешканців Дружківки та один – у Вугледарі. 

З початку повномасштабного вторгнення росії в Україну на Донеччині підтвердили 1631 смерть мирних жителів внаслідок бойових дій, ще 3895 людей було поранено, без урахування жертв в окупованих Маріуполі та Волновасі.

Як повідомлялося, 24 липня російські окупанти вдарили касетними боєприпасами по водоймі у Костянтинівці, де на той момент відпочивали люди.

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті