У "ДНР" з 1 липня підвищується вартість проїзду в транспорті, який погано ходить, і вивезення сміття, яке не вивозять  

У "ДНР" з 1 липня підвищується вартість проїзду в громадському транспорті. Відповідні оголошення розмістили в салонах автобусів. За одну поїздку треба буде платити втричі дорожче - 30 рублів. 

При цьому жителі окупованого Донбасу скаржаться на погану роботу транспорту: великі інтервали руху, рухомий склад у незадовільному стані.  

Крім того, з 1 липня подорожчає послуга вивезення сміття. У середньому з одного мешканця стягуватиметься плата в розмірі 36,3 рубля на місяць замість колишніх 29-30 рублів. Начебто гроші не великі, але влада "республіки" визнає, що не може домогтися від комунальників регулярного вивезення ТПВ і ліквідації стихійних звалищ.   

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті