У "ДНР" пояснили "інвестиційну привабливість" регіону тим, що тут залишилося "багато покинутих активів" 

Одним із чинників декларованої окупаційною владою "ДНР" інвестиційної привабливості регіону, що декларується, є велика кількість активів, які законні власники були змушені кинути після 2014 року. Про це місцевим журналістам заявив Так званий "уповноважений з прав підприємців у ДНР" Ярослав Бережко.

"Багато вільних ніш, ми ж знаємо який відтік був бізнесу в 2014 році, є кинуті активи, є зруйновані активи, які потребують уваги, є вільна для освоєння земля", - не пояснив він, звідки в економічно розвиненому регіоні України після російської окупації з'явилася велика кількість кинутих і зруйнованих бізнесів.

Статті

Світ
26.09.2024
22:00

Російський метал у Європі: "історична помилка" Брюсселя

Європейський санкційний «паркан» щодо російської металопродукції виглядає як діряве решето. Цинізм у тому, що дірки у "паркані" передбачливо зробили самі єврочиновники.
Країна
25.09.2024
14:09

Квартирний бум проти переселенців. Їдеш від війни – залишай дітей, старих та тварин

Вимушені переселенці стають легкою здобиччю для недобросовісних власників. На жаль, навіть договір не завжди може захистити орендарів.
Донецьк
23.09.2024
12:17

Перейменування на Донеччині: як у 2024 році змінювали назви, пов'язані з РФ

Вже втретє за останні 10 років населенні пункти Донецької області стикаються із необхідністю масово змінювати назви об’єктів топоніміки на своїй території.
Всі статті