У "ДНР" хочуть повернути шахтарів, які поїхали на заробітки до Якутії та Воркути

У квазіутворенні "ДНР" хочуть вирішити проблему з кадрами в углепромі, повернувши тих горняків, які виїхали за великими зарплатами до Якутії та Воркути. Про це повідомляють у місцевих пабликах 27 серпня.

"Нестача кадрів залишається однією з головних проблем шахтарського краю. Про це розповідають у компанії "ІМПЕКС-ДОН", яка взяла під опіку чотири шахти ДНР", - пишуть пропагандисти.

Вони цитують гендиректора компанії Володимира Пакреєва: "Кадрове питання - це найбільша проблема. Але я вам скажу, що лише за минулий місяць, якщо до червня у нас було плюс 85 співробітників - ми прийняли їх по чотирьох шахтах - то за червень-липень прийняли 165 осіб”.

"Ну так, спочатку залишили гордість Донбасу без зарплат або платили копійки. А тепер треба якось повертати спеціалістів", - пишуть у донецьких пабликах.

Як повідомлялося, "мер" Макіївки Владислав Ключаров заявив, що проведені з початком "СВО" мобілізація та евакуація вплинули на роботу шахт Макіївки.

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті