У Дніпрі родини ВПО можуть отримати безкоштовний дитячий одяг (контакти)

У Дніпрі родини переселенців можуть отримати  безкоштовні теплі речі для дітей віком до 3 років. Про це повідомила фахівець соціальної роботи Дніпровського міського центру соціальних служб Ольга Кохан.

За її словами, до комплекту входить тепла куртка, штани, спідній одяг, шарф, шапка, шкарпетки, рукавички та взуття.

"Вже 1793 дітей із родин внутрішньо переміщених осіб отримали такий чудовий комплект, і наразі отримання продовжується" - зазначила Ольга Кохан. 

Вона зазначила, що одяг на осінньо-зимовий сезон зараз є дуже необхідним, і центр прагне забезпечити ним кожну дитину з сімей ВПО.

Центр допомагає сім’ям ВПО за підтримки Міністерства реінтеграції України та міжнародного фонду ЮНІСЕФ.

"Якщо ви ВПО та маєте дітей віком від 0 до 3 років, запрошуємо по теплий набір і вас! За більш детальною інформацією звертайтесь: м. Дніпро, просп. Петра Калнишевського, 55; телефони: (056) 785 73 60, 067 200 40 62", - зазначила Ольга Кохан. 

Як повідомлялося, на Дніпропетровщині відкрили медичний хаб для переселенців з Покровська. 

Статті

Донбас
27.10.2024
17:39

«На Запоріжжі бували випадки, що в одному селі води не попросиш у бабусі, а в іншому - дідусь наводить на нас артилерію». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня інформаційні канали окупованого Донбасу вдавали з себе дорослих журналістів і намагалися детально розповідати про саміт БРІКС у Казані та аналізувати його підсумки. Виходило не дуже, тому що, якраз, про підсумки навіть російські...
Країна
26.10.2024
09:00

Мобілізація: економічне бронювання чи нові посилення?

Ще на початку серпня народні депутати говорили, що темпи мобілізації задовольняють найвище військове керівництво України. Але за два місяці ситуація різко змінилася.
Країна
25.10.2024
10:49

Медреформа в дії. Досвід Запоріжжя

Величезна кількість лікарів, медичних співробітників виїхали з тимчасово окупованих територій і розселилися в Запоріжжі. Величезна користь діяльності релоковних медцентрів...
Всі статті