У "Дії" призупинили послугу бронювання

У неділю, 20 жовтня, стало відомо про тимчасове призупинення послуги бронювання військовозобов'язаних через застосунок "Дія". Це сталося через проведення аудиту раніше заброньованих громадян. Про це повідомляє РБК-Україна.

Раніше Міністерство оборони України попереджало про намір провести аудит підприємств критичної інфраструктури. Водночас у відомстві обіцяли, що цей процес не вплине на можливість подачі нових заявок на бронювання, однак у зв'язку з останніми подіями сервіс все ж був призупинений.

З самого ранку користувачі, які намагаються скористатися послугою "Бронювання працівників" у "Дії", отримують повідомлення про помилку.

Послуга бронювання через "Дію" призупинена: в чому причина

Система видає таке повідомлення: "Послуга тимчасово закрита. До 15 листопада триватиме аудит заброньованих військовозобовʼязаних. Повідомимо про відновлення сервісу, тож стежте за оновленнями".

Причиною аудиту стало різке зростання кількості заброньованих працівників критичних підприємств.

За даними Міноборони, протягом двох років таких працівників було близько 540 тисяч. Однак лише за останні кілька місяців ця кількість подвоїлась, що викликало необхідність перевірки даних та стану бронювання.

Очікується, що сервіс бронювання буде відновлено після завершення аудиту, орієнтовно в середині листопада.

Як повідомлялося, через "Дію" запустили рекрутинг до Армії дронів без відвідування ТЦК. 

 

Статті

Донбас
20.10.2024
18:24

Воювати в Україну приїжджають злочинці, жебраки та душевнохворі. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу захлинаючись від захвату цитували чергові заяви Путіна. Кожна з них сама по собі виглядала цілком серйозно, але під час спроби скласти їх у єдину картинку чітко було видно відсутність логіки в оратора та...
Луганськ
19.10.2024
12:35

Сука-любов. Луганський щоденник

Таких подружок-розлученок, як вона – у кожній гарячій точці. Дешевше, ніж платити повіям. Винайняв квартиру, наобіцяв всякого, подарував щось, зробив широкий жест. Жінка далі вигадає сама. Їй потрібні легенди, віра у щось, а йому випити і секс.
Донецьк
18.10.2024
11:40

Можливості, які втрачені через війну. Як у Донецькій області відбувається земельна реформа

Попри наближення лінії фронту місцеві аграрії зібрали врожай та, навіть, посіяли озимі на тих ділянках, де це було можливо і в значно меншій кількості. Проте ворог неминуче просувається, захоплюючі все більше території області. Рано чи пізно треба...
Всі статті