У деокупованому Невському на Луганщині пролунали два вибухи

Два вибухи пролунали в деокупованому селі Невське Луганської області ввечері 14 січня. Про це повідомив начальник Луганської ОВА Артем Лисогор у своєму Телеграм-каналі 15 січня.  

"По Невському росіяни вдарили з мінометів та артилерії. Близько 18:00 в населеному пункті пролунали два вибухи", - сказано в повідомленні. 

Зазначається, що, крім того, ворог потужно атакував поблизу Макіївки та Білогорівки, намагаючись там просунутися. Піхоту підтримувала авіація, якою завдано удари по Білогорівці і Серебрянському лісництву. Ступінь руйнувань визначається. Загалом за добу противник спрямував по позиціях ЗСУ 512 снарядів.

Раніше повідомлялось, що росіяни 16 разів обстріляли населені пункти Донеччини, пошкоджено 40 цивільних об’єктів, поранено людину.

Статті

Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Луганськ
17.09.2024
10:40

Хліб, евакуація, 20 мешканців і зникла безвісти 82-річна Надія Омелянівна: будні вільної Луганщини 

Надія Омелянівна, швидше за все, пішла шукати місце, де можна спіймати мобільний зв’язок, щоб поговорити з сином (телефона у хаті не було, отже, ймовірно, вона взяла його з собою). І підірвалась на вибухівці. А тіло розтягали дикі звірі.
Всі статті