У Британській розвідці повідомили, де саме російська армія сконцентрувала сили на Донеччині

В останні три доби російська армія зосередила зусилля в районі сіл біля Авдіївки та Покровська, - ідеться в повідомленні розвідки Великої Британії 4 червня.

«Сектор Авдіївки та Покровська залишався головним завданням російських сил останніх 72 години з високим рівнем оперативної активності. Російські сили мають невеликі просування в північній частині цього сектору в напрямку сіл Сокіл і Євгенівка", - йдеться в повідомленні.

«На паралельній осі, приблизно 3 кілометри далі на південь, російські сили, ймовірно, досягли околиць села Новоселівка Перша. Ще південніше окупанти не мали просування, незважаючи на важкі атаки проти українських позицій, на захід від села Нетайлова", - зазначають у британській розвідці.

Також окремо відзначається ситуація вздовж траси Е-50.

«Російські атаки біля села Невельське, за вірогідними відомостями, були відбиті і село, ймовірно, залишається в українських руках. Протягом наступного тижня цей сектор, ймовірно, залишиться територією значного операційного фокусу, оскільки російські сили спробують зберегти оперативний темп, зіштовхуючись із тяжкими втратами", - йдеться в повідомленні розвідки Британії.

Статті

Країна
30.06.2024
23:00

“Ніхто не бере на себе відповідальність давати роз’яснення”, або дещо про покарання за колабораціонізм

Офіс генерального прокурора нараховує 8269 кримінальних проваджень по відносно новій статті 111-1 “Колабораційна діяльність” Кримінального кодексу. В Єдиному державному реєстрі судових рішень є вже 1694 вироки
Донбас
30.06.2024
17:00

"Режим поводився щодо цих регіонів як колоніальний..." Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продемонстрували, що цілком можуть обходитися без журналістів. Достатньо отримати з Москви готове інтерв'ю і зробити вигляд, що хтось із російських чиновників чи бізнесменів давав його саме місцевим виданням....
Країна
29.06.2024
13:50

Воєнно-туристичний сезон у Криму: як попит обернувся на спад

"Їдуть, бо дешевше, ніж курорти Краснодарського краю. Їдуть, бо їх не чекають на європейських курортах. Та й Туреччина вже не по кишені, бо там оплата у доларах", – зазначив один із туроператорів.
Всі статті