У Бердянську підірвали організатора "з вирішальним голосом" незаконних на окупованих територіях України виборів президента РФ

У Бердянську підірвали організатора незаконних на окупованих територіях України виборів президента РФ. Про це пишуть місцеві пабліки.

Окупанти повідомили, що в місті внаслідок вибуху постраждала жінка. Від отриманих травм вона загинула.

Один із представників окупаційної адміністрації Володимир Рогов підтвердив, що загибла пов'язана з підготовкою незаконних у Бердянську виборів президента чужої країни. 

"Нацисти (російське пропагандистське кліше - "ОстроВ") намагаються зірвати вибори в Запорізькій області, залякавши моїх земляків терактами", - написав він у себе в Телеграм.

Пізніше російські слідчі виклали свою версію події. "6 березня 2024 року в ранковий час під транспортний засіб члена дільничної виборчої комісії з правом вирішального голосу було закладено саморобний вибуховий пристрій. Коли жінка сіла в салон автомобіля, припаркованого біля будинку... він спрацював. Від отриманих травм потерпіла померла в медичному закладі", - розповіли в "управлінні Слідчого комітету РФ у Запорізькій області".

Статті

Країна
16.09.2024
20:13

Боротьба з нецільовими витратами бюджету під час війни. Досвід Запоріжжя

В ході ремонту автомобільної дороги Запоріжжя-Біленьке при улаштуванні нового дорожнього одягу підрядником нанесено вирівнюючий шар у 2 рази тонший, ніж визначено проєктом.
Донбас
15.09.2024
18:34

Донецький «історик і публіцист» придумав «російськомовний український націоналізм». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу продовжили відпрацьовувати свої тридцять срібняків і активно поширювати російські міфи про «ультранаціоналістичну Україну». Виходить досить незграбно, але ніхто й не вимагає від них дотримуватися історичної...
Країна
13.09.2024
16:15

Зростання цін та гривня: спокій зі знаком питання

Зберігши свою облікову ставку на рівні 13%, Національний банк України сигналізував: до кінця року різкого зростання цін у країні не очікується. А отже, і обвалу гривні.
Всі статті