У Бахмуті залишається менше 5 тисяч осіб, включаючи близько 140 дітей - Кириленко

У Бахмуті Донецької області залишається менше п'яти тисяч жителів, серед яких близько 140 дітей. Про це в ефірі телемарафону заявив голова Донецької ОВА Павло Кириленко 15 лютого. 

За його словами, ще тиждень тому у місті залишалися понад шість тисяч людей. За весь період евакуації, каже Кириленко, з Бахмута вивезли понад 12 тисяч дітей. Зараз дозволено в'їжджати та виїжджати з міста людям, які мають прописку у Бахмуті.

"Кількість людей, які перебувають у Бахмуті, повинна бути зведена до мінімуму. Військові повинні займатися своєю справою, продовжувати готувати оборонні рубежі у тому числі й по місту", - наголосив голова ОВА.

Він завив, що Бахмутський напрямок залишається однією з найгарячіших ділянок фронту.

Нагадаємо, раніше власник ПВК "Вагнер" Євген Пригожин визнав, що Бахмут залишається українським, оточення ЗСУ немає. 

Статті

Донецьк
18.09.2024
13:18

У лікарнях грубіянять, а в аптеках продають крейду замість ліків. Донецький щоденник

На цій біді швидко навчилися заробляти місцеві ділки. Вони привозять невеликими партіями медикаменти з України та перепродають їх із потрійною накруткою. Але люди купують. Тому що змушені.
Світ
17.09.2024
18:00

«Росія зобов'язана вибрати другий варіант дій». Російські ЗМІ про Україну

У Росії для чинної влади небезпечно програвати війни, особливо коли тривалий час ця влада проводила паради і переконувала народ у непереможності рідної армії. Поразка викличе розчарування і втрату віри, але не в армію, а в політичне керівництво.
Луганськ
17.09.2024
10:40

Хліб, евакуація, 20 мешканців і зникла безвісти 82-річна Надія Омелянівна: будні вільної Луганщини 

Надія Омелянівна, швидше за все, пішла шукати місце, де можна спіймати мобільний зв’язок, щоб поговорити з сином (телефона у хаті не було, отже, ймовірно, вона взяла його з собою). І підірвалась на вибухівці. А тіло розтягали дикі звірі.
Всі статті