Туск закликав Європу прокидатися та почати спримайти серйозно заяви путіна

Агресивну риторику та "анонси" російського диктатора путіна слід сприймати серйозно. Про це заявив прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск, повідомляє РБК-Україна з посиланням на Onet 29 лютого.

"Не лише агресивну риторику, але й рішення, які анонсував Путін - щодо збільшення самодостатності Росії, переведення економіки на військові рейки, модернізації армії - усе це слід сприймати абсолютно серйозно", - заявив Туск.

Як зазначив прем'єр-міністр Польщі, Європа повинна зрозуміти, що "гонка озброєнь", яку росія нав'язує світу - зобов'язує Захід прокидатись і готуватися з військової точки зору до потенційних загроз.

"Європейський союз (ЄС) має ухвалювати рішення, які зрівноважать військовий потенціал Росії і зроблять Європу краще готовою до поганих сценаріїв", - додав Туск.

Нагадаємо, російський диктатор путін під час свого послання до Федеральних зборів пригрозив  "трагічними наслідками" країнам, які відправлять свої війська в Україну.  

Статті

Країна
06.09.2024
11:06

12-годинні виклики, реформування і «Надія». Як "швидка" виконує свої функції у прифронтовій Дніпропетровщині

Зараз додалося викликів… Ми всі розуміємо які. У нас щоденні транспортування військових, я не буду говорити, з яких локацій. Першими працюють військові медики, ми забираємо поранених військових в лікарнях першого контакту або стабілізаційних пунктах
Країна
05.09.2024
11:31

Національний кешбек: як це працюватиме

Ініційована президентом В.Зеленським держпрограма "Купуй українське" ("Національний кешбек") стартувала з 2 вересня. "ОстроВ" розповідає про її умови та ризики.
Світ
04.09.2024
11:19

«В перспективі наступного року Москві доведеться домовлятися з Вашингтоном». Російські ЗМІ про Україну

«Виснажені громадяни Незалежної розуміють, що під час швидкого настання холодів їхня енергосистема може не витримати, а Росія масштабними бомбардуваннями здатна знищити всю енергомережу України і тоді настане колапс»
Всі статті